Menukaart

Om de kwaliteit van de gerechten en onze service te waarborgen serveren we voor gezelschappen vanaf 7 personen uitsluitend onze Gastrobar6 Experience, waarbij we uiteraard rekening houden met specifieke wensen.

Gastrobar6 experience
(de Gastrobar6 experience is alleen per tafel te bestellen)

Naast onze a la carte gerechten serveren wij onze gastrobar6 experience met hierin gerechten geïnspireerd op de kaart. Deze experience is te bestellen in:
4 - gangen € 42,50
5 - gangen € 49,50
6 - gangen € 57,50

Selectie van 4 kazen € 10,00

 

Bar-Food   

Ambachtelijk desembrood met olijfolie, tapenade van olijf en tomaat
en beurre fleur de sel (bruin/wit/gemengd) €6,00

Vers gesneden Pata Negra ham (50 gr.)
24 maanden gerijpte Bellota Iberico ham €12,00

Vers gesneden charcuteries (75 gr.)
Pata negra / chorizo / gedroogde fuet €9,75

Steam bun met cha siu / zoetzure wortel / teriyaki
(2 stuks) €5,75

Falafel van kikkererwten / Tzatziki
(3 stuks) €3,25

Beignets van Gorgonzola / saus van vijgen en aceto
(6 stuks) €6,75

Bitterballen “De Bourgondiër”
(6 stuks) €6,00

Plateau Gastrobar6 €24,50
(Ambachtelijk desembrood / charcuterie / Falafel van kikkererwten met Tzatziki /
6 bitterballen / boerenkaas / olijven)

 

Voor- Tussengerechten

Flan van Pata Negra / gebakken gamba’s / Parmezaan /
truffelmayonaise / basilicum / tomaat €14,75
 
Tartaar van ceviche van zeebaars / grapefruit /
avocado / kervelolie / gepofte wilde rijst €11,75
 
Rilette van makreel / kimchi van rode kool /
ijs van kokos en rode kool / lotuswortel €14,75
 
Pastrami van hert / truffel aardappel / cranberrie /
rode spitskool / espuma van rode wijn €13,75
 
Structuren van pompoen / parels van algen /
hangop met chili en koriander / bulgur €9,75

 

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde zeewolf / zuurkool /
Lardo di Collonato / oestersaus €23,50
 
Geroosterde Corvina / olijf / pommes Chamonix
marmelade van sinaasappel / beurre blanc met Vermouth €19,50
 
Gerookte en gebakken ganzeborst / eendenlever /
biet bereidingen / specerijenjus €21,50
 
Gebraden Flank steak / maisbereidingen / knol /
Jalapeño / eigen jus met Chipotle €22,50
 
Créme van topinamboer / krokante schorseneren /
oesterzwam / winterpostelein / cepes schuim €16,50
 

Nagerechten

Mousse van yoghurt en citrus / ingelegde gember /
gel van Panagam / sorbet van lychee €9,50

Créme van vanille / oranjebloesem / basilicum /
clementine / roomijs van bergamot €8,75

Structuren van koffie / duindoornbes /
mascarpone / Hopjes €9,25

Selectie van 6 kazen van Fromagerie Guillaume /
garnituur van zuidvruchten / rogge-noten brood €14,75

Geniet in Gastrobar6!