Menukaart

Om de kwaliteit van de gerechten en onze service te waarborgen serveren we voor gezelschappen vanaf 7 personen uitsluitend onze Gastrobar6 Experience, waarbij we uiteraard rekening houden met specifieke wensen.

Gastrobar6 experience
(de Gastrobar6 experience is alleen per tafel te bestellen)

Naast onze a la carte gerechten serveren wij onze gastrobar6 experience met hierin gerechten geïnspireerd op de kaart. Deze experience is te bestellen in:
4 - gangen € 42,50
5 - gangen € 49,50
Selectie van 4 kazen € 10,00

 

Bar-Food   

Ambachtelijk desembrood met olijfolie, tapenade van olijf en tomaat
en beurre fleur de sel (bruin/wit/gemengd) €6,00

Vers gesneden Pata Negra ham (50 gr.)
24 maanden gerijpte Bellota Iberico ham €12,00

Vers gesneden charcuteries (75 gr.)
Pata negra / chorizo / gedroogde fuet €9,75

Dumpling gevuld met Tom Ka Kai / soja créme
(4 stuks) €5,75

Tarte tatin van witlof / kruiden olie / geitenkaas
(2 stuks) €2,75

Rendang van makreel / knÄckebrÖd / limoen €6,00

Bitterballen “De Bourgondiër”
(6 stuks) €6,00

Plateau Gastrobar 6 €24,50
(Brood / charcuterie / Rendang van makreel /
6 Bitterballen “De Bourgondiër” / Boerenkaas en olijven)

 

Voor- Tussengerechten

Romige bloemkool Crème / gesauteerde coquille /
Espuma van steranijs / beurre noisette €10,00
 
Licht geschroeide tonijn / structuren van maïs /
Dragon emulsie / jalapeño / paprika €14,75
 
Buikspek gelakt met appelstroop / mosterdzaad /
Pata negra mousse / aardappel-appel salade €12,75
 
Tartaar van rund / bereidingen van tomaat /
Lopende kogel van bloody mary / bleekselderij €13,75
 
Gado gado / pindagel / gemarineerde groenten /
kroepoek / kwartelei / sorbet van wortel €12,50

 

Hoofdgerechten

geroosterde dorade filet / parel cous cous /
Gegrilde koningsoesterzwam / miso saus €18,50
 
Op de huid gebakken skrei / crème van knolselderij /
venkel bereidingen / beurre blanc met vermout €17,50

Zacht gegaarde duivenborst / cranberry compote /
zuurkool met speculaaskruiden / pure chocolade saus €21,50

Gebraden runder Staartstuk / bietbereidingen /
cepes saus en Truffeljus €23,50
(supplement eendenlever) €3,75
 
Marokkaanse cous cous / vegetarische loempia /
Ras el hanout / saus van abrikoos en dadel €16,50
(supplement Argentijnse gamba’s (3 stuks)) €7,50
 
 

Nagerechten

Brownie van pure chocolade / salmiak crème /
saus van passievruchten / sorbet van mango €9,25

Bavarois van avocado / koffiebereidingen /
Yuzu lolly / kokosroomijs €8,75

Parfait van witte chocolade en grapefruit /
Crunch van witte chocolade / structuren van citrus €9,25

Selectie van 6 kazen van Fromagerie Guillaume /
garnituur van zuidvruchten / rogge-noten brood €14,75

Geniet in Gastrobar6!